Ateriapalvelut

Kettumäen palvelukeskuksen keittiössä valmistettavat ateriat on tarkoitettu palvelukeskuksen asukkaiden lisäksi myös kuusankoskelaisille eläkeläisille, jotka eivät enää itse selviydy ruoan laittamisesta.

Lounas tarjoillaan joka päivä klo 11.15 – 13.00. Arkilounas maksaa 7,60 € ja pyhälounas 8,70 €. Asukkaille tarjoillaan myös aamupala ja kevyt päivällinen, sekä iltapala.

Kettumäen palvelukeskuksen keittiössä valmistetaan myös kotiinkuljetettavat lounasateriat. Henkilö, jolla on vaikeuksia liikkua tai ongelmia aterian valmistuksessa, voi saada lounaan kotiinsa. Näin varmistetaan ja turvataan ruoan saanti päivittäin ja tuetaan kotona asumista. Toiminta on osa kaupungin kotihoidon tukipalveluja.

Ateria sisältää lämpimän ruoan, salaatin ja jälkiruoan. Viikonlopun ateriat tuodaan perjantaisin kylminä. Myös erikoisruokavaliot otetaan huomioon. Asiakkaille toimitetaan 8 viikon ruokalista.
Aterian hinta on 9,00 € Kuusankosken alueella.

Ateriapalvelun 8 viikon ruokalistan voi katsoa tästä: Ruokalista(pdf)

Kotiin kuljetettavista aterioista voi kysyä suoraan keittiöhenkilökunnalta puh. 05 840 1406 sekä kaupungin tukipalveluohjaajalta puh. 020 615 7476.

 

OIVA-arvosana  24.10.2017